ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ

Протягом тижня 1-5 лютого в нашій школі пройшов тиждень математики. /Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Тиждень математики.jpg

Для учнів 1-4 класів було проведено конкурси "Живі числа" та "Найкреативніша геометрична фігура". При виконання своїх робіт діти проявили фантазію, творчість, та креативність.

/Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Конкурс Весела цифра.jpgКонкурс "Жива цифра" /Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Конкурс Незвичайна геометрична фігура.jpgКонкурс "Найкреативніша геометрична фігура"

Протягом тижня учні змагалися у розв'язуванні задач на кмітливість, розшифровували ребуси. Діти показали свою спостережливість та кмітливість, розвивали логічне мислення. Найактивніші учасники отримали подяки за участь.

Для учнів 5-11 класів тиждень розпочався із розв'язування різноманітних цікавих завдань.

/Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Логічні задачі.jpgЦікаві завдання

Учні 5-го класу взяли участь у грі "Цікава математика". За результатами гри команди отримали сертифікати: переможці - "12 балів", а друга - "Рятівний бал".

/Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Математичний турнір 1.jpgГра "Цікава математика" /Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Математичний турнір.jpgМатематичний турнір /Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Нагороди сертифікати.jpgНагородження переможців сертифікатами

Учні 6-7 класів взяли участь у "Турнірі для кмітливих", який проходив протягом тижня. Діти розв'язували цікаві задачі та головоломки і ... отримували гроші - "Цифрики", які мали змогу використати на математичному аукціоні-розпродажу.

/Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Цифрики 1.jpg"Цифрики" /Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Турнір кмітливих 1.jpg"Турнір кмітливих" /Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/Нагородження.jpgПісля аукціону...

Учні 9-го класу змагалися в інтелектуальному марафоні. Учні 10-11 класів виступили з усним журналом "Вчені, яких подарувала світові українська земля".

/Files/images/vihovna_robota/tijden_matematiki/усний журнал.jpgУсний журнал "Вчені, яких подарувала світові українська земля"

Ми впевнені, що проведення інтелектуальних розваг, ігор та конкурсів сприятиме удосконаленню та урізноманітненню розумової діяльності учнів, розвитку уяви, спостережливості, мислення та доведення тверджень.

Кiлькiсть переглядiв: 82